Mobiele tijdregistratie

Mobile Nfc time tracking

Het is ontworpen voor teams die op afgelegen locaties werken en biedt managers de mogelijkheid beter op de hoogte te blijven van werknemers en de projecten die ze hebben toegewezen. Niemand houdt van meer verantwoordelijkheid dan ze nodig hebben. Met het gebruik van NFC-kaarten draagt ​​slechts één teamlid de verantwoordelijkheid om de app te laten installeren en de telefoon op te laden. De rest scant hun kaarten op die telefoon. De telefoon moet compatibel zijn met NFC.

Omdat externe teams kunnen werken in gebieden waar geen signaal is of als er een slechte internetverbinding is, werkt de applicatie zowel online als offline. Wanneer er een goede internetverbinding is, wordt de tijdregistratie-informatie live naar de server verzonden. Op die manier, als de manager op kantoor is, weet hij waar zijn werknemers zijn, wanneer ze komen en vertrekken. Wanneer er geen internetverbinding is, slaat de toepassing de informatie lokaal op en synchroniseert met de server wanneer de verbinding opnieuw tot stand is gebracht. Meerdere projecten of werksessies kunnen op dezelfde dag worden gestart en gestopt. Tijdregistratie is projectgericht, dus een medewerker kan slechts één project tegelijk starten. Wanneer een tweede op dezelfde dag moet worden gevolgd, moet de eerste eerst worden gestopt.

Mobiele tijd- en locatietracering

Dit is een moderne tijdregistratie- en beheertool voor medewerkers die altijd onderweg zijn. Het is perfect voor het beheren van projecten die transport naar de klant nodig hebben, dus de manager weet altijd de tijd die nodig is om naar de klant te gaan, de tijd die hij daar doorbrengt en wat er is gedaan.

Met een minimalistische interface is het eenvoudig te gebruiken, zelfs door gebruikers die niet over veel technische kennis beschikken.

Nadat de toepassing is gestart, begint het bijhouden van tijd en locatie met het scannen van een QR-code die aan een project is gekoppeld of door handmatig een project te selecteren.

Als een team nodig is voor een project. Slechts één gebruiker kan de applicatie laten installeren en de andere leden van het team kunnen worden geselecteerd, zodat ze allemaal dezelfde tijdregistratiegegevens krijgen.

Projectbeheer wordt eenvoudig. Managers kunnen altijd weten wat er is gedaan en wat nog moet worden afgerond voor elk project. De applicatie heeft een geïntegreerde tool voor taakbeheer, waarbij de gebruiker elke voltooide taak uit een vooraf gedefinieerde lijst kan kiezen.

Het werkt online, verzendt gegevens in realtime naar de server en ook offline, waarbij de informatie lokaal wordt opgeslagen, totdat een internetverbinding wordt geboden.

  • Makkelijk te gebruiken
  • Locatie van werknemers via GPS
  • Boekhouding van de werkelijke werktijd
  • Worker performance meetinstrument