Begin nu, gratis!

Maak en verzend onbeperkt facturen
Maak en verzend onbeperkt proformafacturen en creditnota’s
Beheer interne kosten, klanten, diensten en artikelen
Late betalingen E-mailherinneringen en periodieke facturen
Beheer projecten en projectdocumenten
Tijdregistratieoplossingen voor medewerkers
Verkoop- en kostenrapporten
Toegang vanaf elk apparaat

Wacht niet langer op bankbetalingen. Uw klanten kunnen facturen online betalen!
We integreren met Stripe en bieden een breed scala aan online betalingen.
Geef uw klanten flexibiliteit!

Overal te werk

Gebruik Klepsydra ter plaatse, thuis, of tijdens een zakenreis. Kostenramingen, bestelformulieren of facturatie zullen in een korte ogenblik afgerond worden.

Functionaliteiten

CUSTOMISED TEMPLATES


Voeg een persoonlijk tintje in uw documenten. Verander hun presentatie en bouw uw eigen imago op voor een efficiënte zaak. Volg uw hart, pas uw contracten aan, automatische e-mails en mail handtekeningen.

SECURE DATA

Laten we de oude en niet beveiligde applicaties achter de rug. Klepsydra is een complete online platform, uw gegevens worden opgeslagen in onze beveiligde servers en is overal beschikbaar vanaf uw apparaat.

TRACK TIJD, KOSTEN EN BETALINGEN


Volg per uur gefactureerde taken, uitgaven en betalingen. Converteer ze naar facturen met één druk op de knop.

 

AL UW FINANCIËN OP ÉÉN PLEK


Geniet van een volledig pakket met aanpasbare zakelijke rapporten en samenvattingen, zodat u altijd weet waar uw bedrijf staat.

 

VOLG UW CASH FLOW


Hou uw uitgaven en uw betalingen in het oog. Verander ze in een kostenraming in een klik. Klepsydra zorgt voor de vergeetachtige klanten door hun een automatische herinnering te sturen via mail en houdt u hierbij ook op de hoogte als de klanten hun deadlines niet respecteren. Zo kan u snel en op een efficiënte manier ingrijpen.

GEMAKKELIJK AAN DE SLAG

Klepsydra is eenvoudig en intuïtief. Uw zal zich onmiddellijk op het gemak voelen met onze interface gebruik. Wees bereid om u goed te concentreren op uw business aangezien al het vermoeiende bureaucratie nu eindigt dankzij Klepsydra!

HOU UW ZAAK IN HET OOG

Profiteer van onze rapporten en overzichten die volledig aanpasbaar zijn zodanig dat u altijd kan evolueren met de situatie van het bedrijf.

BETAALBAAR EN AANGEPAST

Een avondje uit kan duurder zijn dan volledige controle over uw bedrijf hebben. Beheer uw klanten, schattingen, bestel tickets en volg eenvoudig uw uitgaven.

Over

Klepsydra is gemaakt om elke ondernemer in staat te stellen zijn bedrijf effectief te beheren. Volg uw geld en uw voordelen, maak uw eigen contracten of koop onze pakketten en met een paar klikken heeft u alles wat u nodig heeft om te beginnen met het genereren van uw winst.
Klepsydra is een online platform dat uw werk eenvoudiger maakt door alles te bieden wat u nodig hebt om uw bedrijf te runnen. Verspil geen tijd met het maken van offertes op papier of onbeveiligde applicaties. Maak uw eigen boekhoudingsdocumenten en volg uw online betalingen met Klepsydra.

BEHEER JE PROJECTEN

Klepsydra is een complete en compacte tool die je beste werker zal zijn. Volg uw projecten door ze op map te rangschikken en kosten en onderaannemers te koppelen.
Verspil geen geld aan slecht beheerde projecten. U kunt uw bestanden in de gaten houden om uw volgende beslissing voor te bereiden. Wij helpen u georganiseerd te blijven zodat uw projecten worden voltooid.

MAAK UW BEELD

Het maken van professionele documenten is nog nooit zo eenvoudig geweest. Maak indruk op uw klanten en smeed het imago van uw bedrijf met ons documentpersonalisatiehulpmiddel.

Begin nu, gratis!

TOP