Functionaliteiten

CUSTOMISED TEMPLATES


Voeg een persoonlijk tintje in uw documenten. Verander hun presentatie en bouw uw eigen imago op voor een efficiënte zaak. Volg uw hart, pas uw contracten aan, automatische e-mails en mail handtekeningen.

 

SECURE DATA

Laten we de oude en niet beveiligde applicaties achter de rug. Klepsydra is een complete online platform, uw gegevens worden opgeslagen in onze beveiligde servers en is overal beschikbaar vanaf uw apparaat.

 

TRACK TIJD, KOSTEN EN BETALINGEN


Volg per uur gefactureerde taken, uitgaven en betalingen. Converteer ze naar facturen met één druk op de knop.

 

AL UW FINANCIËN OP ÉÉN PLEK


Geniet van een volledig pakket met aanpasbare zakelijke rapporten en samenvattingen, zodat u altijd weet waar uw bedrijf staat.

 

VOLG UW CASH FLOW


Hou uw uitgaven en uw betalingen in het oog. Verander ze in een kostenraming in een klik. Klepsydra zorgt voor de vergeetachtige klanten door hun een automatische herinnering te sturen via mail en houdt u hierbij ook op de hoogte als de klanten hun deadlines niet respecteren. Zo kan u snel en op een efficiënte manier ingrijpen.

GEMAKKELIJK AAN DE SLAG

Klepsydra is eenvoudig en intuïtief. Uw zal zich onmiddellijk op het gemak voelen met onze interface gebruik. Wees bereid om u goed te concentreren op uw business aangezien al het vermoeiende bureaucratie nu eindigt dankzij Klepsydra!

 

HOU UW ZAAK IN HET OOG

Profiteer van onze rapporten en overzichten die volledig aanpasbaar zijn zodanig dat u altijd kan evolueren met de situatie van het bedrijf.

 

BETAALBAAR EN AANGEPAST

Een avondje uit kan duurder zijn dan volledige controle over uw bedrijf hebben. Beheer uw klanten, schattingen, bestel tickets en volg eenvoudig uw uitgaven.